Hvem er Elbesparelse.dk?

Online guide til bedre elpriser

Elbesparelse.dk blev opstartet pga.de stigende elpriser i Danmark. Vi oplevede flere og flere dansker, som havde svært ved at betale deres regninger pga. de mange stigninger.

Derudover vil vi gerne gøre det nemmere for den almindelig dansker at finde frem til de bedste elselskaber og priser. Vi har derfor samlet tilbud fra 14 forskellige elselskaber og lavet en LIVE udregner, der fortæller dig priserne i dag og i morgen på el.

Kontakt

Kom i kontakt med os

Kontor i aarhus

Dirch Passers Gade 12, 2 TV
8000, Aarhus C
[email protected]

Send os en besked

Udfyld kontaktformularen for at skrive ind til os. Vi tager imod alle henvendelser. Der forventes en svar tid på 4-5 timer.

Founder​

Mød Vores Direktør​

Robin Hansen

Managing Partner
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi tjener penge ved at viderestille vores besøgende til de forskellige forhandlere.

Elbesparelse.dk blev grundlagt i 2022 i august.

Elbesparelse blev grundlagt pga. øgede elpriser i Danmark, derfor blev elbesparelse til for at guide danskere til at spare penge på el.

Shape

Annonce

Bliv grønnere som kunde hos Modstrøm, og modtag 10 gratis energibesparende LED pærer.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab, elafgift og PSO-afgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for Aarhus (vest for Storebælt) og København (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved enkelte elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.