Anmeldelse af OK EL

Vi har lavet en grundig anmeldelse af OK El, hvor vi kigger ind i hvad OK El kan tilbyde, samt priser og deres kundeservice. Ud fra de parameter giver vi en score fra 1 til 100. På denne måde kan du nemt finde ud af hvilket elselskab der er bedst.

93 ud af 100
3.9/5

Miljøvenlighed:

Kundeservice:

Medlemsfordele:

Pris:

Trustpilot:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vest
DKK 1.83 kWh

Øst
DKK 2.19 kWh

Hvem er OK EL

OK Electricity er en pålidelig energileverandør, der giver kunderne konkurrencedygtige priser og fremragende kundeservice. OK har leveret elektricitet til husholdninger i over 50 år og er fortsat førende i branchen inden for innovation, bæredygtighed og overkommelige priser. Med banebrydende teknologi tilbyder OK sine kunder de bedste energiløsninger, der findes i dag. Uanset om du er på udkig efter grønne energikilder eller bare ønsker at spare penge på dine månedlige regninger, har OK Electricity noget for enhver smag. Læs videre for at få mere at vide om, hvorfor OK er det perfekte valg til alle dine elbehov!

For det første har OK Electricity forpligtet sig til bæredygtighed. OK arbejder med vedvarende energikilder som vind- og solenergi for at give kunderne ren og pålidelig strøm. OK har også investeret i de nyeste teknologier for at reducere deres indvirkning på miljøet. Det betyder, at OK’s elabonnementer er mere miljøvenlige end nogensinde før. Desuden tilbyder OK en række overkommelige takster for alle husstande. OK’s takster er skræddersyet til at opfylde behovene i forbindelse med forskellige budgetter og energiforbrug, samtidig med at de stadig giver konkurrencedygtige priser.

For det andet er OK Electricity altid på udkig efter måder at gøre kundernes liv lettere på. Deres kundeserviceteam er tilgængeligt døgnet rundt og er altid glade for at besvare spørgsmål og give nyttige råd. OK Electricity har også en online kundeserviceportal, hvor kunderne kan se regninger, foretage betalinger og følge deres energiforbrug. OK’s onlineværktøjer giver større bekvemmelighed og nemmere styring af el behovet.

Sådan rangerer vi på Elbesparelse.dk

Vores rangering af elselskabernes el-aftaler er lavet ud fra elpriser, som bliver opdateret løbende. På de fremhævede produkter kan være påvirket af den kommissionssats Elbesparelse.dk får, ved at være med på siden. Vi har derudover fokus på anmeldelser, bæredygtighed og kundeservice. Vi dækker ikke det fulde overblik over alle elselskaber.

Annonce

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab og elafgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for N1 (vest for Storebælt) og Radius (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved alle elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.