Elbesparelse.dk er en reklameside – Sådan tjener vi penge

El Priser Statistik

Vi giver dig overblikket over elpriserne time for time. Vi opdater elpriserne hver dag, så du har de præcise tal, når du besøger vores side. Derudover har vi gjort det nemt for dig at se elpris markedet helt tilbage til 2021.

Dagens elpriser 📈

Inkl. moms, transport (0,39 kr), afgifter (1,04 kr)
Kilde: Energi Data Service

Elpriser time for time Se elpriserne i danmark live 📈

Graf: Vi henter friske data hver dag fra – Energidataservice.dk

Kwh priser for produkter

Graf over elpriser fra 2021 til 2023

Herunder får du en graf over elpriserne fra Januar 2021 til Januar 2023. 

Find inspiration

Se nogle af vores inspirations artikler, hvor vi guider dig omkring strøm forbrug på forskellige produkter og områder.

Sådan sparer du penge på julelys

Vinteren og de mørke dage er over os, og julen nærmer sig med hastige skridt. Det er blevet højsæson for de skønne, hyggelige julelys og lyskæder både inde og ude, men i år er vi mange, der tænker en ekstra gang over det.

Luft til vand varmepumpe 150 m2

Hvis du ønsker at spare penge på din varmeregning og samtidig gøre en indsats for miljøet, så er en luft til vand varmepumpe et godt valg. Denne type varmepumpe er ideel til huse på 150 m2 eller mindre og kan være en økonomisk og energivenlig løsning til opvarmning af dit hjem.

Luft til vand varmepumpe 200m2

Er du træt af at betale en formue for opvarmningen af dit hjem? Så er en luft til vand varmepumpe måske løsningen for dig!

Ladeboks med abonnement

Er du træt af at betale dyre el-regninger? Ønsker du at gøre en indsats for både miljøet og din pengepung? Så er en ladeboks med abonnement løsningen for dig!

Ladeboks uden abonnement

Er du en af de mange danskere, der er træt af at betale dyre abonnementspriser for din ladeboks til elbilen? Så er du kommet til det rette sted! I denne artikel vil vi præsentere dig for en smart løsning – en ladeboks uden abonnement.

Varmepumpe på abonnement

En varmepumpe på abonnement er en smart og økonomisk løsning til opvarmning af dit hjem. Men hvad er det egentlig, og hvordan fungerer det? I denne artikel vil vi udforske fordelene ved en varmepumpe på abonnement og give dig alle de oplysninger, du har brug for, for at træffe den rette beslutning.

elselskaber

Meld flytning af el selskab

Hvis du overvejer at flytte dit elselskab, så er du ikke alene. Mange danskere skifter elselskab hvert år for at spare penge, støtte grøn energi eller man flytter i en ny lejebolig. Flytning af elselskab er en nem proces, som du kan gøre online. I dette blogindlæg vil jeg guide dig gennem de enkelte trin for at sikre, at din flytning af elselskab forløber problemfrit.

Hvad er strøm?

Strøm er en af de grundlæggende faktorer i elektricitet, som vi bruger til alt fra opvarmning af vores mad til brug af en computer.

Bedste Solceller i Test (2023)

Har du nogensinde undret dig over, hvordan man får elektricitet fra solen? Har du nogensinde ønsket at se, hvordan man installerer et solcelleanlæg? Eller måske har du brug for en guide til at forstå de forskellige typer af solpaneler og komponenter der skal til for at skabe det perfekte anlæg?

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab og elafgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for N1 (vest for Storebælt) og Radius (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved alle elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.