El Aalborg – Hvordan finder jeg det bedste elselskab?

Sammenlign elselskaber, så du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit præcise forbrug.

10.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elbesparelse.dk

Vores rangering af elselskabernes el-aftaler er lavet ud fra elpriser, som bliver opdateret løbende. På de fremhævede produkter kan være påvirket af den kommissionssats Elbesparelse.dk får, ved at være med på siden. Vi har derudover fokus på anmeldelser, bæredygtighed og kundeservice. Vi dækker ikke det fulde overblik over alle elselskaber.

Annonce

El Aalborg

Vi er så heldige, at vi i Danmark har frit valg mellem de mange elselskaber. Vi kan helt selv beslutte, hvor vi ønsker at købe vores el. Vi kan på den måde få en aftale, som passer bedst til ens forbrug og behov. 

Hvis du er på udkig efter et nyt elselskab i Aalborg, er vi her for at gøre det nemt og overskueligt for dig. Du kan på vores hjemmeside se de bedste tilbud på markedet lige nu, og få en hurtig og smertefri skiftning af elselskab. 

Det kan være svært at fortælle lige præcis hvilket elselskab, du skal gå efter, hvis du er baseret i Aalborg. Hvilke krav man har, når man skal vælge elselskab, kan nemlig variere fra person til person. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvad du vægter højest. 

Hvad er forskellen på et elselskab og et netselskab?

Du kan selv beslutte, hvilket elselskab, du ønsker at købe strøm fra. Dog kan du ikke vælge hvilket netselskab, der skal levere din el til din adresse. Netselskaberne ejer ledningerne i et område, og det er dem, der har ansvaret for, at du modtager strøm problemfrit. 

Selvom du ikke kan vælge, hvem der skal levere din el, så kan du få lov til at beslutte, hvor du vil købe din strøm. Elselskaberne sørger for at indkøbe el til dig til fornuftige priser, og hvilket elselskab du vælger, kan have en stor betydning for din elregning.

Elselskaber i Danmark
Elselskaber i Århus
Elselskaber i København

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg leder efter et nyt elselskab?

Det anbefales faktisk, at man minimum en gang om året tager et kig på sin nuværende aftale med sit elselskab samt undersøger, hvad der ellers tilbydes på markedet. Der kan nemlig være penge at spare. 

Er du på udkig efter det billigste elselskab. Så det heldigt, vi har samlet overblikket over de billigste elselskaber for dig. 

Fast eller variabel pris 

Først og fremmest skal du beslutte dig for, om du ønsker en fast pris, eller om du vil have en aftale med en variabel pris på el. Der er fordele og ulemper ved begge aftaler. Husk dog at en aftale med en fast pris ikke nødvendigvis er fast hele tiden. Elselskabet kan vælge at ændre den fast pris en gang i kvartalet eller lignende. 

Abonnementspriser og bindingsperioder

Man skal ikke kun kigge efter en lav sats pr. kWh, når man kigger på tilbuddene fra elselskaberne. Nogle elselskaber kan være abonnementspriser, hvor andre derimod ingen har. Man skal derfor være opmærksom på dette. Det er heller ikke ualmindeligt, at nogle aftaler har en bindingsperiode eller en periode hvor prisen er lavere. Husk altid at læse det med småt, så du ikke får dig en overraskende høj regning efter tilbudsperioden. 

Andre kundefordele 

Der kan være mange flere kundefordele hos de forskellige selskaber. Det kan være alt fra rabatter til telefoni, streaming og meget mere. Kundefordele kan derfor være med til at gøre et godt tilbud endnu bedre. 

Læs anmeldelser af elselskaberne 

Det er aldrig en dårlig idé at svinge forbi Trustpilot, eller andre hjemmesider med anmeldelser, inden man indgår en aftale med et nyt elselskab. Ved at læse omkring andres oplevelser med selskabet, kan man få en idé om, hvad man går ind til, og dette kan give stor tryghed. 

Er du træt af høje elregninger?
Find det billigste elselskab her

Er det nemt at skifte elselskab i Aalborg? 

Det kan måske virke som en uoverskuelig opgave, hvis du vil skifte elselskab. Men det kan du glæde dig over, at det slet ikke behøver at være. 

Hos os kan du nemt navigere rundt i de forskellige elselskabers tilbud. Vi har samlet dem alle, så du får et godt overblik over de bedste tilbud nu og her. Du skal blot vælge, hvad der passer bedst til dig og dit forbrug. 

Når du har taget beslutningen om hvilket elselskab, du ønsker at købe din el fra, så er det bare om at tage kontakt til dem. Elselskaberne plejer endda at hjælpe dig med alt det praktiske, som kan føles besværligt. De hjælper dig med at opsige din nuværende aftale, så du som kunder får en god start på det nye samarbejde. 

Hvad skal jeg være opmærksom på, inden jeg skifter elselskab? 

Det er heldigvis utrolig nemt at skifte elselskab, men inden du går i gang med det, er der lige nogle ting, du skal tænke over. Hvis du bor i en lejebolig, kan det være, at du først skal tage fat i din udlejer. Derudover skal du vide, om du på nuværende tidspunkt er bundet af en anden aftale. Nogle elselskaber lader dig komme ud af en aftale mod et gebyr, men det kan også være, at du heller blot skal vente til at perioden er ovre. 

Det er en fordel at kende dit til elforbrug, når du kigger på nye aftaler. På den måde kan du finde et elselskab, som har det bedste tilbud for netop dit behov. Lad os hjælpe dig med at finde det billigste tilbud – find de bedste tilbud på markedet lige nu. 

FAQ

Det er heldigvis utrolig nemt at skifte elselskab, men inden du går i gang med det, er der lige nogle ting, du skal tænke over. Hvis du bor i en lejebolig, kan det være, at du først skal tage fat i din udlejer. Derudover skal du vide, om du på nuværende tidspunkt er bundet af en anden aftale.

Her er 4 ting du skal kigge efter når du vælger nyt elselskab.

  • Fast eller variabel pris 

  • Abonnementspriser og bindingsperioder

  • Andre kundefordele 

  • Læs anmeldelser af elselskaberne 

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
  • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
  • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
  • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab og elafgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for N1 (vest for Storebælt) og Radius (øst for Storebælt).
  • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved alle elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.