Anmeldelse af Preasy

Vi har lavet en grundig anmeldelse af Preasy, hvor vi kigger ind i hvad Preasy kan tilbyde, samt priser og deres kundeservice. Ud fra de parameter giver vi en score fra 1 til 100. På denne måde kan du nemt finde ud af hvilket elselskab der er bedst.

81 ud af 100
4/5

Miljøvenlighed:

Kundeservice:

Medlemsfordele:

Pris:

Trustpilot:

⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️

Vest
Spotpris

Øst
Spotpris

Anmeldelse af elselskabet Preasy

Er du træt af at betale for meget for dit elforbrug? Eller er du på udkig efter et elselskab, der tilbyder bæredygtige energiløsninger?

Hvis dette er tilfældet, så har du sikkert hørt om elselskabet Preasy. De lover nemlig at give deres kunder den bedste pris og de mest bæredygtige løsninger. Men er det virkelig sandt?

I denne blogpost skal vi tage et kig på hvad andre brugere har sagt om Preasy og se nærmere på de produkter, services, priser og bæredygtighed som dette elselskab tilbyder.

Så lad os begynde med at finde ud af hvad kunderne siger om Preasy!

Hvad siger kunderne om Preasy

Preasy er et elselskab, der forsøger at profilere sig selv som et selskab, der hjælper med at skabe en bedre verden. De har et samarbejde med PlanBørnefonden, hvor de for hver aktiv kunde donerer 100 kroner pr. måned til at forbedre klima, sundhed, nødhjælp og skole. Deres strømpakke inkluderer 0 kroner i abonnement og 1 krone i strømtillæg pr. kWh.

De har fået et godt ry på Trustpilot, hvor deres gennemsigtighed er høj. Kundeservice-afdelingen har åbningstider alle hverdage og et fin lille FAQ-sektion på forsiden.

Forbrugerne har været fornøjede med at vælge Preasy som elselskab. Som medlem får man ikke kun det rent økonomiske ud af at vælge Preasy, men man støtter også et godt initiativ. Der er dog også nogle negative anmeldelser, der primært handler om høje strømtillægs-satser og dyrt forbrug.

Positive anmeldelser

Kunder har givet Preasy høje karakterer for deres kundeservice og produkter. De er glade for den nemme og hurtige oprettelse af en elaftale, og de er tilfredse med priserne.

De føler, at de får en personlig oplevelse, når de kontakter Preasy. Mange kunder har rost medarbejderne for at være venlige, hjælpsomme og søde.

Nogle af de positive anmeldelser fra tidligere kunder omfatter:

 • “Super god oplevelse” -En tidligere kunde sagde, at han havde en fantastisk oplevelse med Preasy, og at han var meget tilfreds med sin elaftale.
 • “Søde mennesker på telefonen” -En anden tidligere kunde sagde, at medarbejderne var meget hjælpsomme og søde, og at han havde en god oplevelse med Preasy.
 • “Tilfreds med min el aftale” -En anden tidligere kunde sagde, at han havde fundet den bedste elaftale til ham, og at han var meget tilfreds med den.

Negative anmeldelser

Selvom mange kunder har haft positive erfaringer med Preasy, har nogle kunder haft dårlige erfaringer. Dette kan være fordi, Preasy er et dyrt elselskab, især hvis man har et højt forbrug. Dette er noget som flere kunder har bemærket, og derfor er der mange der har været utilfredse med priserne.

Derudover har nogle kunder også klaget over manglende kundeservice. De har ikke kunnet få den nødvendige hjælp og støtte, som de har haft brug for. Dette har ført til, at mange kunder har været frustrerede og har haft en dårlig oplevelse.

Der er også kunder, som har oplevet problemer med deres regninger. De har haft problemer med at betale deres regninger og har derfor haft problemer med at holde deres konto opdateret. Dette har også ført til mange utilfredse kunder.

For at opsummere kan det siges, at selvom Preasy har mange fordele, er der også mange kunder, som har haft negative erfaringer med dem. De har haft problemer med priserne, kundeservice og regninger, som har resulteret i en dårlig oplevelse.

Produkter

Preasy tilbyder en bred vifte af produkter og services. Deres basisprodukt er gratis hver måned uden oprettelses- og abonnementsgebyr. Dette produkt tilbyder kommissionsfrie produkter med anmeldelser og fokus på de mest populære produkter. Preasy Basis produktet har ingen bindingstid og variabel pris.

Alle Preasy produkter har fokus på at give kunderne det bedste investeringsmuligheder, samt en intuitiv og brugervenlig platform. Elselskabet er dedikeret til at give kunderne de bedste investeringsmuligheder med minimal risiko.

Priser

Preasy er et af de billigste elselskaber i Danmark. Deres basisprodukt er helt gratis hver måned, uden oprettelses- og abonnementsgebyrer. De tilbyder også gratis el til de første 100 kWh hver måned. Derefter er prisen 1 kr. pr. kWh. Dette er selvfølgelig før nettariffer, skatter og afgifter.

Fordele ved Preasy

 • Gratis basisprodukt
 • Gratis el til de første 100 kWh hver måned
 • Lav pris på 1 kr. pr. kWh efter de første 100 kWh

Preasy har et stort udvalg af produkter og services, som de tilbyder til deres kunder. De har et bredt udvalg af priser, der passer til alle typer kunder. De tilbyder også fleksible priser, der giver kunderne mulighed for at få den bedste pris. Preasy har også mange bæredygtige energiløsninger, som hjælper kunderne med at reducere deres CO2-aftryk.

Hvad er elselskabet Preasy

Preasy er et elselskab ejet og drevet af Energive, der har været i branchen i mere end 30 år. Preasy er et af de førende elselskaber i Danmark, der tilbyder produkter og services til erhvervsdrivende. Elselskabet tilbyder værdier, der omfatter produkter, services, priser og bæredygtighed.

Preasy er et af de første elselskaber i Danmark, der har indført en ny og banebrydende tilgang til energiledelse, der kombinerer den nyeste teknologi med en uovertruffen kundeservice. Preasy tilbyder innovative produkter, der hjælper kunderne med at spare energi og reducere deres miljøpåvirkning.

Virksomheden tilbyder en række produkter og services til erhvervsdrivende, herunder el- og gasprodukter, energirådgivning, energiovervågning, energieffektivisering, intelligent energi, energikontrol og energiledelse. Preasy har også et team af energieksperter, der kan hjælpe virksomheder med at udvikle energistrategier og finde de mest effektive og økonomiske løsninger.

Preasy tilbyder også konkurrencedygtige priser og fleksible kontrakter, der giver kunderne mulighed for at vælge den bedste løsning for deres energibehov. Preasy har også et dedikeret team af bæredygtighedseksperter, der hjælper virksomheder med at reducere deres miljøpåvirkning og opfylde deres energibehov på en bæredygtig måde.

Konklusion

Så nu, hvor du har læst denne blogpost om Preasy, er du bedre rustet til at træffe det rigtige valg om hvilket elselskab der passer bedst til dine behov.

Preasys produkter, services, pris og bæredygtighed står udtalt som en af de førende elselskaber i Danmark.

Det er vigtigt at huske på at alle vores energibehov og ønsker er forskellige, og derfor kan det godt betale sig at undersøge alle muligheder inden man vælger et elselskab.

Men hvis det er bæredygtighed, skarpe priser eller lette overgang fra andre elselskaber som du leder efter så kan Preasy være et godt valg for dig!

Sådan rangerer vi på Elbesparelse.dk

Vores rangering af elselskabernes el-aftaler er lavet ud fra elpriser, som bliver opdateret løbende. På de fremhævede produkter kan være påvirket af den kommissionssats Elbesparelse.dk får, ved at være med på siden. Vi har derudover fokus på anmeldelser, bæredygtighed og kundeservice. Vi dækker ikke det fulde overblik over alle elselskaber.

Annonce

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
 • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
 • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
 • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
 • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab og elafgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for N1 (vest for Storebælt) og Radius (øst for Storebælt).
 • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved alle elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.