Anmeldelse af Verdo

Vi har lavet en grundig anmeldelse af Verdo, hvor vi kigger ind i hvad Verdo kan tilbyde, samt priser og deres kundeservice. Ud fra de parameter giver vi en score fra 1 til 100. På denne måde kan du nemt finde ud af hvilket elselskab der er bedst.

82 ud af 100
4.1/5

Miljøvenlighed:

Kundeservice:

Medlemsfordele:

Pris:

Trustpilot:

⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️

Vest
Spotpris

Øst
Spotpris

Anmeldelse af Verdo elselskab

Er du på udkig efter et nyt elselskab? Er du interesseret i at vide mere om Verdo og hvordan de sammenligner med andre selskaber?

Verdo er et af de største elselskaber i Danmark og har en masse tilbud, der kan være attraktive for både familier og virksomheder.

Men hvad siger kunderne om Verdo? Er det det bedste valg for dig? Og hvilke andre produkter har selskabet at tilbyde?

I denne blogpost vil vi gennemgå Verdo elselskabet, deres unikke features, fordele og ulemper, priser, kundeservice, ekstra features og bæredygtighed.

 Derudover vil vi sammenligne Verdo med andre elselskaber og inkludere anmeldelser fra deres kunder.

Så lad os dykke ned i vores undersøgelse af Verdo Elselskab!

Hvad siger kunderne om Verdo

Verdo elselskabet har generelt et godt omdømme, men er ikke uden sine kritikere. Verdos Trustpilot rating er middel, men der er mange positive anmeldelser omkring servicemedarbejdere og prisniveauet. De fleste kunder roser Verdos fornuftige elpriser, som ikke er de billigste på markedet, men heller ikke de dyreste.

Mange kunder har også rost Verdos kundeservice, selvom de mener der er plads til forbedringer. For eksempel, et selvstændigt FAQ-afsnit, der kan gøre det lettere for kunderne at finde svar på deres spørgsmål.

Derudover har Verdo et unikt fokus på bæredygtighed. Verdo har reduceret Co2-udledningen med 99,3% siden 2009 og er en af de førende grønne elselskaber i Danmark.

Selvom Verdo har nogle fine relevante medlemsfordele, er de ikke ekstraordinære.

Kunderne har dog også kritiseret Verdo for deres kundeservice-afdeling, uforståeligt høje regninger og et højt rykkergebyr.

Positive anmeldelser

Verdo elselskab har generelt fået gode anmeldelser fra deres kunder. De har fået ros for deres hurtige og effektive behandling af kunderne, venlighed og høj serviceniveau. Deres kunder har også rost dem for deres hjælpsomme og flinke medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe.

Verdo elselskab går desuden ud over at yde god service, da de også giver konkrete råd til, hvordan man kan spare penge på elregningen. Deres medarbejdere er eksperter på området og har et stort kendskab til elmarkedet, hvilket gør det muligt for dem at give gode råd til kunderne.

Verdo elselskab er også kendt for at give konkurrencedygtige priser og deres kunder er meget tilfredse med deres pris- og produktudvalg. De har et stort udvalg af produkter, som passer til enhver budget og behov.

Negative anmeldelser

Mens Verdo elselskab har mange positive anmeldelser, har de også en del negative anmeldelser. Nogle af de mest almindelige klager, der har været mod Verdo er:

 • Falske fakturaer: Der har været mange klager fra kunder, der har modtaget fakturaer, der ikke stemmer overens med deres kontrakter.
 • Lang ventetid på telefon: Nogle kunder har klaget over, at de har været nødt til at vente længe på at få fat i Verdo kundeservice.
 • Underlig firmapolitik: Der har været klager fra kunder, der ikke har kunnet skifte deres abonnement inden for Verdo.

Selvom disse klager er vigtige at tage i betragtning, er det værd at bemærke, at der er mange andre kunder, der har haft en god oplevelse med Verdo elselskabet. Derfor er det vigtigt at undersøge alle muligheder og finde det elselskab, der bedst opfylder dine behov.

Produkter

Verdo elselskab tilbyder en bred vifte af produkter og løsninger, der spænder fra el, vand, varme, ladestande, energianlæg og -teknologi, brændsler og råvarer og teknik og belysning. Verdo har produkter af høj kvalitet, der håndterer træpiller og biosmuld. Verdo tilbyder at udtænke nye og smarte løsninger, samt stærke og bæredygtige produkter.

El Verdo tilbyder elprodukter, der er designet til at hjælpe kunderne med at spare energi og penge. Deres produkter omfatter blandt andet elværktøj, elmålere, stikkontakter og LED-pærer.

Vand Verdo har et udvalg af produkter, der omfatter vandvarmer, varmtvandsbeholdere, vandfiltre og vandpumper.

Varme Verdo tilbyder produkter, der er designet til at hjælpe kunderne med at spare energi og penge. Deres produkter omfatter blandt andet centralvarme, kedler, radiatorer og varmepumper.

Ladestande Verdo tilbyder ladestande, der er designet til at hjælpe kunderne med at spare energi og penge. Deres produkter omfatter blandt andet elbiler, ladestande, opladningskabler og batterier.

Energianlæg og -teknologi Verdo tilbyder energianlæg og -teknologi, der er designet til at hjælpe kunderne med at spare energi og penge. Deres produkter omfatter blandt andet solcelleanlæg, vindmøller, energistyring og energibesparende løsninger.

Brændsler og råvarer Verdo tilbyder brændsler og råvarer, der er designet til at hjælpe kunderne med at spare energi og penge. Deres produkter omfatter blandt andet træpiller, biomasse, biobrændstoffer og naturgas.

Teknik og belysning Verdo tilbyder teknik og belysning, der er designet til at hjælpe kunderne med at spare energi og penge. Deres produkter omfatter blandt andet LED-belysning, solceller, sensorer og kontrollerede løsninger.

Priser

Verdo elselskab tilbyder flere forskellige prisplaner, som er designet til at møde forskellige behov. Der er en variabel indkøbspris Introtilbud, en variabel timepris Grøn Introtilbud, en fast kvartalspris Introtilbud og en fast kvartalspris Flere boliger.

Variabel indkøbspris Introtilbud:

 • Pris: 104,64 øre/kWh
 • Få strøm til indkøbspris det første år
 • 0 kr. i abonnement i 12 mdr.
 • Variabel pris, der skifter hver time
 • Vælg aconto eller opgørelse
 • Ingen binding

Variabel timepris Grøn Introtilbud:

 • Pris: 112,14 øre/kWh
 • Grøn strøm til variabel pris
 • 0 kr. i abonnement i 6 mdr.
 • Variabel pris, der skifter hver time
 • Vælg aconto eller opgørelse
 • Ingen binding

Fast kvartalspris Introtilbud:

 • Pris: 374,19 øre/kWh
 • Opdateres næste gang d. 3. april 2023
 • 0 kr. i abonnement i 6 mdr.
 • Fast pris hvert kvartal
 • Vælg aconto eller opgørelse
 • Ingen binding

Fast kvartalspris Flere boliger:

 • Pris: 374,19 øre/kWh
 • Tilmeld bolig 2 og 3 – Du sparer
 • Op til 3 boliger på én regning
 • Spar 300 kr. pr. år på bolig 2 og 3
 • Vælg aconto eller opgørelse
 • Ingen binding

Verdo elselskab er også kendt for deres bæredygtighed og deres fokus på miljøvenlig strøm. Verdo elselskab tilbyder en række miljøvenlige produkter, herunder:

 • Grøn strøm
 • 100% vedvarende energi
 • 100% CO2-neutral strøm

Verdo elselskab har også et stort fokus på kundeservice. Deres kundeservice er hurtig, pålidelig og professionel. De tilbyder også en række online værktøjer, herunder en online chatfunktion og et selvbetjeningssystem. Derudover har de også en kundeservice hotline, som er åben alle hverdage.

Hvem er Verdo elselskab?

Verdo er et elselskab, der leverer grøn strøm til private og erhvervskunder. Med Verdo får du en fleksibel og gennemskuelig aftale, der matcher dit forbrug. Deres produkter er designet til at give kunderne frihed og kontrol over deres elforbrug, og som en ekstra bonus, kan kunderne også udnytte strømmen, når den er billigst, som typisk er om natten.

Verdo tilbyder kunderne et personligt online univers kaldet Mit Verdo. Her kan kunderne holde et vågent øje med deres elforbrug og få et overblik over deres forbrug time for time. Mit Verdo giver kunderne mulighed for at justere deres elforbrug, så det passer til deres behov. Dette gør det muligt for kunderne at spare penge, mens de stadig får en pålidelig og effektiv service.

Verdo er et bæredygtigt elselskab og sørger for, at alle produkter og services er miljøvenlige. Deres produkter er udviklet med fokus på energieffektivitet og deres tjenester er designet til at reducere elforbruget og dermed også miljøbelastningen. Verdo er også involveret i forskellige bæredygtige projekter, herunder solenergi, energibesparelser og vedvarende energi.

Sådan rangerer vi på Elbesparelse.dk

Vores rangering af elselskabernes el-aftaler er lavet ud fra elpriser, som bliver opdateret løbende. På de fremhævede produkter kan være påvirket af den kommissionssats Elbesparelse.dk får, ved at være med på siden. Vi har derudover fokus på anmeldelser, bæredygtighed og kundeservice. Vi dækker ikke det fulde overblik over alle elselskaber.

Annonce

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prisen lige nu

-
80,5 kr.
-
80,5 kr.
-
80,5 kr.

Prisopdatering

Bemærk venligst, at priserne opdateres en gang månedligt – derfor skal de anses som vejledende, da:
 
 • Priserne tager udgangspunkt i elselskabernes seneste måneds kWh-gennemsnitspriser.
 • Der er forskellige elnetområder i Danmark, og priserne afhænger dermed af områderne. Gennemsnitsprisen per kWh i dit elnetområde kan derfor være lavere eller højere, end hvad der fremgår her på siden.
 • Flere elselskaber i Danmark har forskellige strømpakker – vi tager altid udgangspunkt i de pakker, der har den laveste pris.
 • Nogle elselskaber meddeler ikke selv estimerede omkostninger for udgifter for elnetsselskab og elafgift, hvorfor vi tager udgangspunkt i elpris.dk’s prisestimater for N1 (vest for Storebælt) og Radius (øst for Storebælt).
 • Dit forbrug kan have betydning for din gennemsnitlige kWh-pris.
 

Ved alle elselskaber har vi udregnet den gennemsnitlige kWh-pris ud fra et forbrug på 4000 kWh om året. Det er det årlige gennemsnitlige forbrug for en familie med to børn i hus på 150 m2.